DK-C Evernote notebook: Verbindend organiseren

Strakke hierarchische organisaties veranderen steeds meer in netwerkorganisaties. Maar nog lang niet overal. We hebben inmiddels wel geleerd dat succes in verbeteringen zeker niet alleen van de techniek afhangt maar ook in hoge mate van de wijze van organisatie. In onze rol bij klanten hebben we daar niet altijd voldoende invloed op. Hoe je dan binnen de mogelijkheden die er zijn er toch voor zorgt dat de organisatie voldoende aandacht krijgt, daar gaat het om. Hoe je in complexe, enigszins verzuilde, omgevingen effectief verbeteringen in kunt voeren. Hoe je het management betrekt bij gewenste verbeteringen en de regie (weer) geeft.

Onderstaande items zijn items die verzameld zijn in Evernote. Klik hier om dit notebook te volgen. Momenteel bevat dit notebook 31 items.

Weergave van resultaten:
Weergeven als thumbnails Weergeven als lijst van samenvattingen


evernote-thumbnail

Innovatief Organiseren: over meer menselijke energie in organisaties – Innovatief Organiseren

ManagementSite NetwerkVolg het ManagementSite Netwerk:TwitterLinkedInRSS Organiseren Platform voor slimmer werken en sociale innovatieHomeUw ColumnArchiefContact Innovatief Organiseren: over meer menselijke energie in organisatiesDoor: Eric Alkemade Gepubliceerd op 04 nov, 2014 in de rubriek HRM, Innovatie in het nieuws, innovatiemanagement, literatuurKennisbank... Lees verder