Lifehacking: slimmer werken in minder tijd. Wat goed voor jou is is ook goed voor jouw team. Een fijne werkplek die het overal doet. Goed gereedschap is het halve werk. Ik adviseer over hoe je omgaat met je persoonlijke informatie-overload. Ik weet hoe je handig de veelheid aan bronnen en sociale media beheert om zonder veel inspanning bij te blijven.

Slim werken betekent ook slim samenwerken. Actielijsten zijn vervangen door scrum, Teams, DEVOPS en/of andere agile-samenwerkingstechnieken. Ik kies afhankelijk van de mogelijkheden en de behoefte van het project de handigste hulpmiddelen om iedereen gemakkelijker en meer betrokken te krijgen. Zo krijgen we het samen voor elkaar!

Met de betrokken teams in de organisatie – Hoe je effectief en efficient samenwerkt in de team(-s) die met het werk betrokken zijn. Vroeger was dat een vergadering met een actielijst, inmiddels meestal me behulp van scrum, Teams, DEVOPS en/of andere agile (samen-)werkmethodieken. Door afhankelijk van de mogelijkheden en de behoefte van het project situationeel de handigste hulpmiddelen te kiezen komt er meer voor elkaar en iedereen makkelijker en beter betrokken.   

_

Relevante ervaring