Een nieuwe start!

Na zeven leuke jaren bij Dino4, als ondernemer in dienstverband, ben ik deze week voor mezelf begonnen bij Dirk Koster Consultancy.

IMG_20140327_205044361

Hoefde mijn oude bureau niet op te ruimen, want ik werk  bij mijn klanten of thuis. En ik ga ook gewoon door met de boeiende projecten die ik  onderhanden heb bij de Provincie Zuid-Hollandde gemeente Den Haag en bij Revant. En het samen-werken met mijn oud collega’s van Dino4 gaat ook gewoon door, onder meer in de opleiding LADO waarin ik participeer.

Toch is het een hele verandering, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik merk dat ik er energie van krijg. Voortaan sta ik geheel op eigen benen en kan ik al mijn onderschap kwijt.

Het geeft me weer nieuwe leuke ervaringen, zoals het maken van deze site samen met dochter Laurie die communicatie en multimedia design studeert en haar vriend Kevin die handig is met WordPress (dank!).

In mijn eigen onderneming komen nu de lijnen uit mijn verleden samen. Alle opgebouwde expertise is beschikbaar bij het leveren van advies, het managen van projecten in het volgende deel van mijn eigen customer journey. Die waarin ik samen met mijn klanten werk aan concrete resultaten en verbeteringen.

Het is buiten lekker weer en het geeft ook bij mezelf een heerlijk voorjaarsgevoel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.